0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKO IH NIJE SRAMOTA: Albanci gađali poljske igrače flašama, a krivi su im gostujući navijači – neverovatno kakve reči stižu iz Tirane! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.21 u 15:53

FIFA treba žestoko da ih kazni.

Utakmica kvalifikacija za SP između Albanije i Poljske, koja se odigrala u Tirani, ostala je u senci skandala kako domaćih, tako i gostujućih navijača. Gosti su slavili sa 0:1, a FS Albanije je danas osudio ponašanje svojih pristalica, ali je za provokacije i nerede direktno optužio navijače Poljske.

Ovaj duel je prvo prekinut u 77. minutu nakon pogotka koji je postigao Sviderski. Albanski navijači tada su plastičnim flašama gađali poljske fudbalere, pa je sudija odlučio da igrače povuče u svlačionice. Nakon 20 minuta pauze, odlučeno je da se utakmica nastavi, a rezultat je do kraja ostao nepromenjen.

Imali smo 22.000 odličnih navijača i neke pojedince koji su pokvarili sve dobre stvari koje je ekipa napravila – navodi se u saopštenju i dodaje da su navijači Poljske krivi za “konstantne provokacije i vrlo agresivno ponašanje”, pisalo je u saopštenju uz dodatak:

Poljski navijači su neprestano oko dva sata bacali razne predmete na naše navijače na dva dela stadiona. Mi nemamo nasilne navijače. Mi nemamo istoriju problematičnih navijača. Naprotiv, odlično ponašanje i podrška naših navijača tokom utakmica kući i van zemlje su za ponos, naveli su iz FS Albanije.

Treba napomenuti i da se finale novoformirane Lige konferencija igra u Tirani 25. maja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter