0
ATP

Tennis-ATP Belgrade Open 2021- Novak Djokovic (SRB) v Alex Molcan (SVK) Belgrade, 29.05.2021. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

ITALIJANI PIŠU DA JE NOVAK VEĆ ZAVRŠIO SEZONU, SRBI ODMAH DEMANTOVALI: Ovo je prava istina, najbolji se nikada ne štedi!

Objavljeno: 14.10.21 u 14:32

Bila bi to prava šteta.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da otkaže svoj nastup u Indijan Velsu. Ipak, italijanski mediji napisali su da je Srbin možda i završio sezonu, te da postoji mogućnost da će otkazati nastup na završnom mastersu koji se igra u Torinu.

Kako je Tutosport istakao, Novak bi mogao da propusti sve turnire do kraja sezone, jer ga je navodno poraz od Medvedeva emotivno i fizički istrošio. Takođe, isti list navodi da je Srbin voljan da u narednoj sezoni konačno obori rekord po broju osvojenih Grend slemova.

Ipak, ne treba zaboraviti i skrivenu nameru Italijana, da u prvi plan stave svog tenisera. Naslov ovog teksta bio je „Siner na Završnom turniru“, jer bi u slučaju Novakovog otkaza, u Torinu zaigrao domaći teniser Janik Siner.

Odmah nakon ovih navoda italijanskih medija, oglasio se i Đokovićev tim za odnose sa javnošću. Oni su saopštili da će srpski teniser igrati na turnirima do kraja sezone. To znači da će sve ostati po planu i da ćemo Novaka sigurno gledati na Završnom mastersu u Torinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter