FOTO: RK Novi Pazar
in ,

INCIDENT NAVIJAČA ZVEZDE DOVEO DO ISTUPANJA IZ LIGE: Novi Pazar jednoglasno odlučio – niko nije verovao da će se ovo desiti! (VIDEO)

Jednoglasno su odlučili.

Upravni odbor RK Novi Pazar doneo je jednoglasnu odluku da klub istupi iz Arkus lige Srbije. Radio „Sto plus“ navodi da je odluka doneta jednoglasno, a razlog je incident na utakmici protiv Crvene zvezde, kada su pristalice crveno-belih pored neprimerenih trasnparenata, pevali i uvredljive pesme na račun Novopazaraca.

Čelnici ovog kluba su još pre nekoliko dana najavili ovaj potez, ali malo je ljudi poverovalo da će se to zapravo i desiti. Povodom ovog incidenta, oglasila se i Arkus liga koja je osudile događaje na pomenutoj utakmici, rekavši da je protiv Crvene zvezde pokrenut postupak.

Skandiralo se ‘Ratko Mladić’, ‘poturice’, a nije sklonjen ni uvredljiv transparent. Pevale su se šovinističke pesme na verskoj osnovi, koje su skandalozne i neprihvatljive. Ukoliko se ne pokrenu drastične mere protiv delegata, koji je na sve ovo samo ćutao, narednih dana ćemo odlučiti vredi li nastaviti takmičenje tamo gde se javno promoviše šovinizam, naveli su iz Novog Pazara nakon utakmice.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Oni bi rado istupili i iz države Srbije sa nekim teritorijama. Ništa to čudno nije. Čekaju samo trenutak da o tome krene rasprava.

    • ovakvi komentari koji pravdaju huligane su odvratni. Kako da vole zemlju u kojoj njih ne vole i ne postuju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘ZAR OD NJIH DA IZGUBIMO?’: Bek Žalgirisa besan nakon poraza, smatra da Zvezda i ‘nije neki tim’!

‘NE ZNAM KAKO ĆEMO ODGOVORITI NA NJIHOV KVALITET’: Crveno-bela ekspedicija otputovala u Moskvu, pred Zvezdom je vrlo težak zadatak!