0
Domaći fudbal

Marko Zivkovic and Borislav Terzic (L) Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 FK Partizan v Trajal Krusevac Beograd, 13.10.2021. foto: Starsport.rs ©

‘HVALA ZDJELARU, DOBIĆE ČOKOLADU’: Dete Partizana konačno dočekao taj trenutak – ‘Sanjao sam kako postižem gol’

Objavljeno: 14.10.21 u 12:50

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su danas na svom terenu pobedili Trajal iz Kruševca sa 3:0.

Dete Partizana, Marko Živković, upisao je svoj prvenac po povratku u Humsku i time obradovao i navijače i svoje saigrače.

– Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! – osmehuje se i dodaje:

– Posvećujem gol svojoj porodici i najbližima.

O borbi na tri fronta i svojim partijama kaže:

Imamo dosta utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru.

U narednih mesec dana, crno-beli imaju težak i gust raspored?

– Svaka utakmica je „na život“, posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje -da pobedimo sve do kraja!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter