0
AdmiralBet ABA Liga

Uros Trifunovic (L) Aleksa Avramovic Dusan Miletic (R) Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CRNO-BELI KREĆU PUT ZAGREBA: Očekuje nas klasik regiona, Obradović pun respekta – ‘Već su pokazali kvalitet’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.21 u 09:58

Crno-beli će sutra od 19 časova igrati protiv Cibone.

U četvrtom kolu ABA lige, košarkaše Partizana očekuje duel protiv jedine ekipe koja je uz crno-bele zabeležila maksimalne tri pobede u tri uvodna kola regionalne lige. U petak, 15. oktobra, košarkaški centar “Dražen Petrović” biće mesto na kojem će se odigrati još jedan Klasik regiona.

Duel Cibone i Partizana, na programu je od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport. Dan ranije, crno-beli iz Beograda kreću put Zagreba, a pred sutrašnje gostovanje, trener ‘parnog valjka’ Željko Obradović kaže:

U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu I tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji. Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu – istakao je Obradović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter