0
Evroliga

Zan Sisko (D) Zvezda - Bajern, evroliga 2.3.2021. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

BAJERN U VELIKOM PROBELMU: Amerikanci vodili glavnu „reč“!

Objavljeno: 14.10.21 u 22:05

Zenit uspeo da savlada Bajern rezultatom 79:71 i tako „zakuca“ Bavarce za poslednje mesto.

Bajern Minhen trenutno beleži najgori start u ovogodišnjem izdanju Evrolige sa četiri poraza u nizu. Zenit zabeležio bitnu pobedu nakon poraza od moskovskog CSKA.

Prva četvrtina ubedljivo je pripala ruskom timu, što im je olakšalo posao u nastavku utakmice. Bajern je drugi deo igre malo smanjio prednost, a na poluvreme se otišlo rezultatom 43:37. Nemački velikan je nastavio sa sjajnom igro i u trećoj četvrtini, međutim nisu imali snage za poslednju četvrtinu gde je Zenit potvrdio pobedu.

Bajern su predvodili Hilijard sa 24 poena i Volden sa 20 poena i sedam asistencija, dok je sa druge strane najefikasniji bio Miki sa 18 postignutih poena.

Bavarci nareno kolo Evrolige igraju protiv Žalgirisa koji takođe nema nijednu pobedu, ali tek treba da odigraju četvrto kolo. Zenit će imati težak posao, putuju u Španiju gde će igrati protiv Barselone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter