0
Evropske lige

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Belarus v France Samir Nasri (C) celebrate scoring the goal with the team mates Blaise Matuidi (L) Frenck Ribery and Olivier Giroud (R) Gomel, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZBOG OVOGA ON NIKAD ‘NIJE USPEO’: Proslavljeni as uopšte ne liči na sebe, tek je završio karijeru a stomačina nikad veća! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.21 u 11:44

Proslavljeni francuski fudbaler je nedavno otišao u ‘penziju’.

Samir Nasri je bogatu igračku karijeru završio u 34. godini, a poslednju utakmicu odigrao je pre više od godinu dana. Podsetimo, on je 2018. godine pao na doping testu.

To ga je odvojilo od terena na čak godinu i po dana koliko je bio suspendovan, nakon čega se njegov pravi povratak nikada nije ni desio.

On se juče pojavio na jednoj revijalnoj utakmici, i mnoge ostavio u šoku zbog svog fizičkog izgleda. U fudbalskoj javnosti on važi za fudbalera koji nije do kraja iskoristio svoj talenat, a kad pogledate ovu sliku shvatićete zbog čega ‘nije uspeo’.

Nasri je tokom karijere nosio dresove Marselja, Arsenala, Mančester sitija, Sevilje, Antalije i Vest Hema, a poslednji klub bio mu je Anderleht, dok je u nacionalnom timu ‘trikolora’ zabeležio 41 nastup i postigao pet golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter