0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

CELA ŠPANIJA BRUJI SAMO O OVOME: Bivši fudbaler Reala i PSŽ-a ponovo u centru pažnje, devojka ga pregazila autom nakon jedne svađe! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.21 u 10:22

Nekadašnji fudbaler Reala Hese Rodrigez je pravi skandal majstor.

Igrač Las Palmasa ponovo je šokirao tamošnju fudbalsku javnost, nakon što se u medijima pojavila vest da ga je devojka pregazila automobilom. ‘Canarias 7’ navodi da je Hese bio sa devojkom na jednom koncertu u Gran Kanariji, a nakon jedne svađe, ona ga je ‘napala’ besnom mašinom.

Aura mu je navodno prešla kolima preko noge, a na internetu se pojavio video snimak na kom se vidi da kontroverzni fudbaler ne može sam da hoda, te mu u tome pomažu prijatelji.

Hese i njegova devojka su demantovali ovu priču, čak su i iz Las Palmasa saopštili da je fudbaler normalno trenirao i da je spreman za predstojeće izazove.

Podsetimo, ovaj par ima veoma burnu prošlost, Hese je prevario Auru sa njenom najboljom prijateljicom pa je i to jedan od razlog zbog čega je ‘dobio otkaz’ Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter