0
Evropske lige

FOTO: Unspash/ dim-hou

VELIKOJ NADI VELSA OTKRIVEN RAK: Trenirao ga je Đani Ćurčić, tragična vest – fudbaler poručuje da će slaviti u ovoj utakmici!

Objavljeno: 13.10.21 u 21:56

Takav je život.

Dejvidu Bruksu, fudbaleru koji nastupa za engleskog drugoligaša Bornmut, dijagnostikovan je rak limfnih žlezda. On je nekada važio za veliku nadu velšanskog fudbala, mlađe kategorije je proveo u Mančester sitiju, ali je onda usledio pad u karijeri.

U engleskom gigantu, individualno ga je trenirao i Saša Đani Đurčić, dok je Bruks seniorsku karijeru započeo u Šefildu. Sreća u nesreći je ta da je bolest trenutno u drugojm stadijumu, što znači da je na vreme otkrivena, pišu engleski mediji.

Bruks je pre 3 godine prešao u Bornmut za 11 miliona evra, ali je klub u međuvremenu ispao iz Premijer lige i nastupa u Čempionšipu. Bruks je 2017. godine nosio dres U20 selekcije Engleske, ali je potom odlučio da igra za Vels. Za seniorsku reprezentaciju zabeležio je 21 nastup, a postigao je i 2 pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter