0
Fudbal

FOTO: FSS

TADIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE VLAHOVIĆU ‘UKRAO’ HET-TRIK: Kapiten mu je dao jedno obećanje usred meča, koje na kraju nije ispunio!

Objavljeno: 13.10.21 u 12:56

Kapiten ‘orlova’ je ušao sa klupe i nedugo zatim postigao pogodak.

Lider reprezentacije Srbije Dušan Tadić sinoćnji meč je započeo sa klupe što je mnoge iznenadilo, a objašnjenje za to i te kako postoji. Selektor ‘orlova’ Dragan Stojković je njega želeo da sačuva za odlučujući meč sa Portugalom pošto je ofanzivac Ajaksa imao žuti karton, te bi ga još jedan izbacio iz protokola za narednu utakmicu.

– Morali smo da budemo oprezni zbog kartona. Važno da se videlo da smo ekipa, da smo tim tim, da ko god igra ispunjava zadatke. Imali su oni jednu dobru priliku u prvom delu, ali smo ih mi imali nekoliko – rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović sinoć je bio dvostruki strelac u pobedi ‘orlova’ nad Azerbejdžanom 3:1, imao je priliko da sa bele tačke stigne do het-trike, ali je odgovornost na sebe preuzeo Dušan Tadić.

Tadić je nakon utakmice kroz smeh rekao:

– Mora da se zna ko je stariji, Mnogo golova je pred njim. Rekao sam mu da ću mu namestiti još jedan, ali nije bilo prilike – zaključio je kapiten našeg nacionalnog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter