0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

STANKOVIĆ OTKRIO IBRAHIMOVIĆEVU TAJNU: Zvezdinog trenera Italijani pitali o Zlatanu, on poručio – ‘Sve je sasvim suprotno!’

Objavljeno: 13.10.21 u 15:56

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je dao intervju za italijanske medije.

Nekadašnji fudbaler je govorio za ‘Tutomerkato’ čiji su novinari sinoć pratili utakmicu Srbija – Azerbejdžan. Tom prilikom, Stanković se osvrnuo na Zlatana Ibrahimovića, čoveka s kojim je svojevremeno delio svlačionicu.

Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, ‘na hleb da ga mažeš, rekao je Stanković.

Stanković je zadovoljan što Šveđanin, iako je nedavno zagazio u petu deceniju, i dalje igra.

– Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi, poručio je Dejan Stanković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter