0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Lionel Messi (R) of Barcelona vies with Thomas Delaney of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Mesi mogao da ostane u Primeri i pojača velikog Barsinog rivala!

Objavljeno: 13.10.21 u 14:21

Lionel Mesi je mogao ovog leta da ostane u Španiji.

I to ne u Barseloni, koja zbog loših finansija i pored obostrane želje nije mogla da ga zadrži, ali je zainteresovan bio i Atletiko Madrid. Dijego Simeone je otkrio da se nadao da bi Argentinac mogao da dođe u prestonicu i da je na tom poslu angažovao posrednika, Luisa Suareza.

– Reći ću vam nešto. Kada se sve to dogodilo u Barseloni, pozvali smo Luisa. Nisam zvao Lea, ali sam pozvao Luisa i pitao ga kako je Mesi, o čemu razmišlja, da li postoji i najmanja šansa da dođe u Atletiko. Ali sve to je trajalo oko tri sata. Pari Sen Žermen je očigledno bio opsednut tim transferom, rekao je Simeone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter