0
Evrokupovi

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Italy (Italija).Andrea Pirlo, left and Milos Krasic.Beograd, 07.10.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

POZNAT JE KUMANOV NASLEDNIK? STIŽU PRVI NAGOVEŠTAJI: Legendarni Italijan preuzima Barselonu!?

Objavljeno: 13.10.21 u 22:51

Čuveni vezista čeka novu šansu!

Tulio Tunti, mednažer Andree Pirla, nagoveštava da bi legendarni Italijan uskoro mogao da postane trener Barselone. Tunti ističe da do pregovora još uvek nije došlo, ali da bi oni mogli da se ostvare u skorijem vremenu.

-Moje mišljenje je da je Andrea uradio sve šta je mogao u Juventusu, naročito imajući u vidu da mu je to bio prvi trenerski angažman. Što se tiče njegovog potencijalnog odlaska u Barsu, trenutno nema pregovora, ali ko zna, uskoro može doći do razgovora sa Kataloncima –  rekao je  Tulio Tinti.

Katalonci ne blistaju od starta sezone. Aktuelni šef stručnog štaba Barselone, Ronald Kuman, nije zadovoljio očekivanja uprave kluba, kao ni navijača ekipe sa stadiona ‘Nou Kamp‘.

Barselona trenutno zauzima tek 9. poziciju u LaLigi, a nalazi se na začelju tabele u E grupi Lige šampiona. 

Andrea Pirlo je do sada imao samo jedan trenerski angažman. Italijan je u sezoni 2020/21 sa klupe predvodio Juventus. Pirlova epizoda u Torinu se nije završila na željeni način. Juventus je nakon dugogodišnje dominacije u nacionalnom šampionatu ostao bez šampionske titule. Trofej najbolje ekipe u Seriji A, prethodne sezone je pripao Interu.

O Pirlovim igračkim danima ne treba trošiti reči. Andrea je godinama ‘plesao’ na terenima širom Evrope, a bio je i jedan od lidera selekcije Italije koja je 2006. godine osvojila Svetsko prvenstvo.

Nekadašnji vezista je tokom karijere nastupao za Brešu, Inter, Ređinu, Milan, Juventus i Njujork Siti. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter