0
Evrokupovi

Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

POSLEDICA PROPUŠTENIH PRIPREMA: Stanković se suočava sa ozbiljnim problemom, napadač zbog povrede propušta meč sa Midtjilandom!

Objavljeno: 13.10.21 u 11:22

On u dresu sprkog šampiona ne igra onako kako se od njega očekuje.

U prelaznom roku koji je iza nas, za Crvenu zvezdu je potpisao snažni francuski napadač Loi Dioni, on je za crveno-bele do sada odigrao osam utakmica, i postigao tri gola, što je svakako ispod svakog očekivanja.

Izabranici Dejana Stankovića odlično igraju u novoj sezoni, kako u domaćem šampionatu tako i u Evropi. U narednom kolu grupne faze Lige Evrope, Zvezda se sastaje sa Midtjilandom, a vrlo je verovatno da popularni ‘mister’ neće moći da računa na Dionija.

Diony Lois Pablo Ludogotec – Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Francuz zbog povrede nije igrao u poslednjem prvenstvenom meču sa Metalcem, pošto još uvek nije uspeo da se oporavi, sigurno će propustiti i utakmicu sa Kolubarom, a i za gostovanje Midtjilandu je vrlo neizvestan.

Kako piše Žurnal, sve to je posledica propuštenih priprema od letos. Dioni aktuelnu reprezentativnu pauzu nije iskoristio da se dodatno spremi, već je radio laganim intezitetom. Lepa vest za Dejana Stankovića je ta što se Milan Pavkov potpuno oporavio i spreman je za naredne izazove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter