0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POSEBNA PORUKA DELIJA ZA SRPSKI NAROD NA KIM: Pogledajte šta su im poručili crveno-beli! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.21 u 20:14

Gledamo veliku borbu u Areni.

Košarkaši Crvene zvezde u trećem kolu Evrolige dočekuju litvanski Žalgiris. U toku je treća deonica, crveno-beli vode, a posebnu pažnju izazvao je jedan od transparenata Delija.

Podrška našem narodu na svetoj srpskoj zemlji, napisale su pristalice Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT

Delije su se nakon dosta vremena vratile na utakmice Crvene zvezde. Tome u prilog išlo je i današnje izvinjenje Nikole Kalinića, koji je istakao da je njegova poruka o Kosovu i Metohiji loše protumačena.

Žao mi je što je moja izjava oko Kosova i Metohije pogrešno preneta, shvaćena i protumačena. Zbog svega toga se loše osećam i to me kao mladog čoveka boli. Nisam imao nameru da bilo koga povredim, bilo kojom svojom izjavom i potezom, i ako se to dogodilo, izvinjavam se. Moram da naglasim da je za mene Kosovo i Metohija neizostavni deo Srbije i da tako treba da ostane zauvek, istakao je Kalinić za Sportklub.

Potom su Delije prepoznale Kalinićevu iskrenost, pa su pozvale sve kojima je Crvena zvezda u srcu da dođu u Arenu i podrže izabranike Dejana Radonjića.

Delije su prepoznale dobru volju današnjim gestom koji je izrečen i nadamo se iskrenim pokajanjem. Shodno tome, pozivamo sve Delije da dođu u Arenu i podrže naše igrače u evroligaškoj utakmici, pisalo je u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter