0
Domaći fudbal

from left Sasa Zdjelar Igor Vujacic Ricardo Gomes Aleksandar Scekic Sinisa Sanicanin Queensy Menig Aleksandar Miljkovic celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN LAKO PROTIV TRAJALA: Radnik slavio na domaćem terenu!

Objavljeno: 13.10.21 u 18:26

Partizan i Radnik u narednoj rundi!

Fudbaleri Partizana su na svom stadionu dočekali ekipu Trajala u okviru Kupa Srbije. Apsolutni favorit u ovom meču bio je aktuelni vicešampion naše zemlje, koji je na ovaj susret izašao u veoma jakom, reklo bi se – prvenstvenom sastavu.

Poveli su crno-beli u drugom delu prvog poluvremena, a strelac je bio Menig.. Nesumnjivo da se letošnje pojačanje Partizana sve bolje snalazi u dresu novog kluba!

Drugo poluvreme, baš kao i prvo, proteklo je u znaku Partizana.. Svoj drugi gol na meču i dvostruku prednost Partizanu doneo je Menig! Do kraja susreta u strelce se upisao i Marko Živković, desni bek beogradskih ‘crno-belih’!

Radnik iz Surudlice je ranije danas savladao ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:0.. Strelci na ovom susretu su bili Predrag Medić i Miloiš Spasić. Treba napomenuti i da je u 47. minutu direktan crveni karton dobio Aleksa Damjanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter