0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA STATISTIKA: Odbrana Crvene zvezde je trenutno najbolja u Evropi!

Objavljeno: 13.10.21 u 23:51

Izabranici Dejana Radonjića su večeras upisali drugi trijumf ove sezone u Evroligi!

Košarkaški Crvene zvezde su savladali Žalgiris, u okviru treće runde najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Ekipa sa Malog Kalemegdana je u prestonici Srbije slavila sa 73:61. Igrali su crveno-beli u svom prepoznatljivom stilu, onako kako aktuelni šef stručnog štaba zahteva od svojih igrača.

Nakon teškog i neočekivanog poraza u ABA ligi, Zvezda je odličnom odbranom stigla do drugog trijumfa. Ponovo je aktuelni šampion Srbije primio samo 61 poen.

Na dosadašnje tri utakmice, crveno-beli su ukupno primili 185 poena (61,63,61) i to obranu Zvezde čini najboljom u Evropi. Odmah iza Crvene zvezde, nalazi se grčki Olimpijakos.

Ekipa iz Pireja je u dosadašnjem delu takmičenja primila 197 poena. Važno je istaći da su crveno-beli iz Grčke bili na istom učinku kao i Beograđani, ali Olimpijakos je igrao produžetak u Barseloni gde je primio još 12 poena. Treće mesto zauzima Zenit sa 210, a Barselona se u ovom trenutku nalazi na 4. poziciji sa 214 primljenih poena (203 pre produžetka).

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter