0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

NAJMLAĐI IGRAČ U ISTORIJI ABA LIGE IMA 15 GODINA: Saigrači su mu priredili spektakl, ovo će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.21 u 19:16

Uz sve to su i ubedljivo slavili.

Košarkaši Lovćena iz Cetinja trenutno se nalaze na Zlatiboru gde se igra prvi balon ABA 2 lige. Oni su u prvom kolu odmerili snage sa Pelisterom iz Bitolja, sjajno su igrali i pobedili rezultatom 108:85, a ovaj duel obeležio je i debi Mašana Jovanovića.

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Jovanović ima samo 15 godina, na terenu je proveo oko 3 minuta, što je bilo dovoljno da se upiše u istoriju regionalnog takmičenja. Crnogorski košarkaš sinoć je postao najmlađi igrač u istoriji regionalnog takmičenja. On je rođen 5. decembra 2005. i igra na poziciji beka.

Naravno, njegovi saigrači nisu propustili da mu maksimalno ulepšaju ovaj momenat. Oni su ga nakon meča podigli, kao da je pogodio šut za pobedu, a ne sumnjamo da će biti vremena i za to.

PRVO KOLO ABA 2 LIGE:

Široki – Borac Banja Luka 69:94

Vojvodina – Zlatibor 74:79

Helions Sans Domžale – Podgorica 90:95

Spars Sarajevo – Vrijednosnice Osijek 82:74

MZT Skopje – Mladost Zemun 97:90

Sutjeska – Rogaška 79:73

Lovćen Cetinje – Pelister Bitolj 108:85

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter