0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NA ‘KROVU’ SE OČEKUJE PRAZNIK FUDBALA: Aleksandar Linta se nada dobrom rezultatu, ali jedna stvar mu je posebno važna!

Objavljeno: 13.10.21 u 13:36

U petak se nastavlja nacionalno prvenstvo, a Zmajevi u okviru 13. kola u drugoj utakmici dana dočekuju ekipu kruševačkog Napretka.

Na Krovu se očekuje praznik fudbala dveju ekipa koje na tabeli deli samo dva boda, a čiji su stilovi igre vrlo slični.

Baš iz takve igre, Aleksandar Linta, šef struke Voždovca se nada dobrom rezultatu:

– Nadam se da možemo da ponovimo igru iz prethodne utakmice. Ne moramo i tu efikasnost jer ne jurimo rezultat. Važna nam je dobra igra iz koje potom dolaze golovi i pobede. Kontrolom i posedom lopte u Subotici sam bio posebno zadovoljan, kao i načinom na koji je tranzicija lopte išla ofanzivno i kako smo gradili napade i očekujem da to na svom terenu ponovimo.

Takav način igre je fudbalsko opredeljenje stručnog štaba Zmajeva koje zasnivaju na potencijalu koje igrači za napadački fudbal imaju.

Protivnik negde ima sličnu ideju sa kojom se do sada predstavio zbog čega se i nalaze u gornjem delu tabele.

– Možda ih rezultat nije ispratio u poslednjih nekoliko kola, ali Napredak je ekipa koja isto želi i teži da loptu ima što više u svom posedu. Mi smo tu da ih u tome sprečimo i da kontrolišemo utakmicu time što se mi kao ekipa pitamo – jasan je Aleksandar Linta.

Utakmca između Voždovca i Napretka igra se u petak, sa početkom u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter