0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

LJUBITELJI FUDBALA ĆE IMATI PRILIKU DA UŽIVAJU: Pred nama je vojvođanski derbi, a sportski direktor Proletera ima važno obaveštenje za navijače!

Objavljeno: 13.10.21 u 10:49

U okviru 13. kola Superlige Srbije, fudbaleri novosadskog Proletera odmeriće snage sa TSC-om iz Bačke Topole, i po svemu sudeći očekuje nas pravi fudbalski spektakl.

U prethodnom kolu, Proleter je savladao Radnik u Sudrulici rezultatom 0:1, dok je TSC na svom terenu izgubio od Čukaričkog – 1:2. Ekipa sa Slane Bare poziva sve ljubitelje fudbala na vojvođanski derbi, na utakmicu protiv ekipe TSC-a koja se igra u nedelju na stadionu Karađorđe.

Amir Bislimi na treningu Proletera
FOTO: HotSport

Sportski direktor Proletera Amir Bislimi ističe da svaki građanin koji je vakcinisan može besplatno da uđe na stadion.

– Fk Proleter poziva sve građane da se vakcinisu a svi građani koji su se vakcinisali i dođu sa potvrdom o vakcinaciji imaju mogućnost besplatnog ulaza na stadion. Ko se bude vakcinisao na dan utakmice protiv Fk Vojvodine dobice na poklon godišnju ulaznicu, dres i opremu Proletera na poklon. Vakciniši se.

Nakon 12 odigranih kola Proleter zauzima 10. mesto sa 14 osvojenih bodova, dok je ekipa iz Bačke Topole na 4. poziciji sa 20 bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na novosadski tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter