0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JUNE 29: Nemanja Bjelica (R) of Serbia in action against Sadiel Rojas (L) of Dominican Republic during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Group A match between Dominican Republic and Serbia at Aleksandar Nikolic Hall on June 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘J*BENO NISAM IMAO POJMA DA TO ZNA’: Najbolji defanzivac NBA lige oduševljen ‘profesorom’ – Bjelica ga fascinirao na ovaj način! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.21 u 09:35

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica potpisao je ovog leta jednogodišnji ugovor sa Golden Stejt Voriorsima.

Kako stvari trenutno stoje, ‘Beli’ će u narednoj sezoni predstavljati bitan ‘šraf’ u redovima NBA velikana. Bjelica je već uspeo da impresionira svoje saigrače, a pogotovo Drejmonda Grina.

– Nisam znao da Beli može da radi takve stvari iz driblinga. J*beno nisam imao pojma da to zna – rekao je Drejmond Grin.

Najbolji defanzivac lige 2017. godine je jedan od onih igrača koji vrlo dobro ‘kapiraju’ igru, te su zbog toga pohvale na račun Srbina još značajnije, ali ostaje nam da vidimo kako će njih dvojica funkcionistati kao tandem.

Golden Stejt je sinoć pobedio Lejkerse rezultatom 111:99, a srpski reprezentativac je imao veoma zapaženu ulogu. Na parketu je proveo 17 minuta, i za to vreme postigao deset poena, uz pet skokova i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter