0
Ostali sportovi

Dusan Mandic Srbija - Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘HOĆE NEKO NA VATERPOLO?’: Evo zbog čega je lik Dušana Mandića postao hit u Japanu! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.21 u 14:58

Vaterpolista Srbije je postao zvezda u jednom japanskom centru za obrazovanje.

Naime, figure Dušana Mandića će biti ilužene u okviru promocije vaterpolo sporta, što je nastavak olimpijske priče, pošto su ‘delfini’ u Tokiju osvojili zlato. Mandić je sjajno igrao na turniru, postigao neke od ključnih golova, a onda Srbiju oduševio izjavom ‘Hoće neko na vaterpolo?’. Deluje da bi ista, sada popularna i u Japanu.

– Figure sa mojim likom su izložene u kulturno-obrazovnom centru u Japanu, u Kašivazakiju, a uskoro će biti na bazenima, u gradskoj upravi, osnovnim i srednjim školama u prefekturi Niigata u Japanu. Dragim ljudima iz Kašivazakija dugujem veliku zahvalnost na gostoprimstvu tokom pripremnog perioda i što na ovaj način promovišete vaterpolo i uspehe reprezentacije Srbije! Čast mi je što ste me izabrali da budem zaštitno lice ovog projekta i što ćemo zajedničkim snagama da motivišemo decu da se bave sportom, poručio je vaterpolista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter