0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRIĆ JE JASAN: ‘Borili smo se 40 minuta i izborili tu pobedu’

Objavljeno: 13.10.21 u 23:16

Ognjen se postepeno vraća u prepoznatljivu formu!

U okviru 3. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Crvena zvezda je ugostila Žalgiris u glavnom gradu Srbije. . Gosti iz Kaunasa su pružili snažan otpor, ali nisu imali rešenje za izvanrednu defanzivu crveno-belih. Izabranici Dejana Radonjića su u drugom poluvremenu bili kvalitetniji rival na obe strane terena i na kraju su zasluženo slavili, rezultatom 73:61.

Ognjen Dobrić je meč završio sa učinkom od 13 postignutih poena, tri skoka i dva uspešna dodavanja. Jedan od lidera crveno-belih, oglasio se nakon izuzetno značajnog trijumfa za njegovu ekipu.

-Bitna pobeda za nas posle poraza u Laktašima. Vratili smo se na pobednički kolosek. Igrali smo našu igru, jaku odbranu, borili smo se 40 minuta i izborili tu pobedu. Bilo je teško, ali svako je imao svoju ulogu na ovoj utakmici. Lepo je što je puna hala, što su navijači uz nas i nadam se da će nas bodriti i dalje – rekao je Dobrić.

Crveno-beli imaju veoma gust raspored.

-Tako je svima, nije samo nama. Spremni smo za to, znamo šta nas čeka. Trudimo se da se oporavimo što bolje. Potrebna nam je energija u utakmicama – istakao je as ekipe sa Malog Kalemegdana.

Ognjen je ukratko govorio o narednom rivalu Crvene zvezde, ekipi CSKA iz Moskve. 

-Oni su u prednosti jer su igrali meć dan ranije, ali mi ćemo se potruditi da se oporavimo. Ono što je do nas, mi ćemo i da uradimo – zaključio je Dobrić.

Utakmica u prestonici Rusije je na programu u petak, a početak je zakazan za 19 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter