0
Fudbal

Fudbal, kvalifikacije za ligu sampiona 2008/09.Partizan Vs. Fenerbahce (Istanbul).Roberto Carlos.Baku, 08.13.2008..foto: Srdjan Stevanovic ©

DA LI JE OVO MOGUĆE: Legendarni Roberto Karlos glavni kandidat za novog selektora tzv. Kosova?!

Objavljeno: 13.10.21 u 19:35

U seriji su loših rezultata.

Iz Prištine stižu vesti u koje ćete teško poverovati. Naime, tamošnji mediji pišu da je Roberto Karlos u pregovorima sa FS tzv. Kosova i da je glavni kandidat za tu poziciju.

Saradnja sa Bernardom Čalandesom sinoć je raskinuta pošto je ta selekcija poražena od Gruzije. Takođe, pojavila se i informacija da je Feliks Magat potencijalna zamena, ali sve to je palo u drugi plan nakon spominjanja legendarnog Karlosa.

BRAZILIAN player KAKA celebrate after hi score the goal with his teammates RONALDINHO (L) and CARLOS Roberto(R), during the Brazil v Croatia Group F World Cup soccer match at the Olympic Stadium, Berlin, Germany, Tuesday, June 13, 2006. The other teams in Group F are Japan and Australia…

Roberto Karlos je do sada u karijeri bio trener Sivaspora i Delhija, a koliko ima istine u ovim navodima pokazaće se vrlo uskoro. Tokom igračke karijere, Brazilac je svoju slavu stekao u Realu iz Madrida. Odigrao je 370 mečeva i postigao 47 golova, a nastupao je još i za Inter, odnosno Fenerbahče.

Ako bi se ova senzacija ostvarila, nema sumnje da bi ga fanovi iz Srbije zamrzeli. Treba uzeti u obzir da on u trenerskoj karijeri do sada nije uradio gotovo ništa, tako da pored svog velikog imena, ne bi mogao mnogo toga da donese.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter