0
Fudbal

goalkeeper Predrag Rajkovic reacts Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NA POLUVREMENU JE BILA POTPUNA TIŠINA: Svi su mislili da će Piksi da ga kritikuje, a on je zagrlio Rajkovića pa mu rekao ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.21 u 10:22

Fudbalska reprezentacija Srbije je na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo.

Izabranici Dragana Stojkovića osvarili su sinoć veoma važan trijumf, pošto su u glavnom gradu Srbije pobedili Azerbejdžan rezulatom 3:1, i tako zadržali prvo mesto na tabeli A, barem do novembarskog ciklusa.

Odlučujuću utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo, ‘orlovi’ će igrati 14. novembra, protiv selekcije Portugala. Selektor Dragan Stojković zadovoljan je sinoćnjim izdanjem njegovih momaka.

– Od početka ovih kvalifikacija primetili ste da smo tim koji želi da igra napadački fudbal, tim koji želi da igra lepršavo, nešto što ljudi vole da vide, a samim tim da budemo tim koji stvara šanse. I sa svim oni što igrači pokazuju možemo da budemo zadovoljni, posebno odnosom prema dresu reprezentacije Srbije, prema poštovanju svih taktičkih zamisli i strategija. Mislim da naši igrači uživaju da igraju fudbal, to me posebno raduje, volim da ih vidim srećne. Naravno, utakmica kao utakmica može da donese iznenađenje, grešku, to je sastavni deo fudbala, ali to ne menja naš odnos prema igri i ono što želimo da pokažemo na terenu – rekao je Piksi.

Sinoć je viđen jedan veliki kiks u režiji našeg golmana Predraga Rajkovića, kada je na samom kraju prvog poluvremena gostujućem timu ‘poklonio’ gol.

Iskreno, zagrlio sam ga i rekao sam mu da to nema nikakve veze, da ćemo pobediti utakmicu. To je podrška koju trener treba da da igraču. Znamo da je greška, ne možemo da je popravimo, ali ima vremena dovoljno. U svlačionici je vladala potpuna tišina, bili smo fokusirani na ono što predstoji u sledećih 45 minuta, tako da je to zaista bilo za primer, to će vam igrači potvrditi. Nema mesta panici, ja sam potpuno kontra od toga, ja sam neko ko donosi mirnoću igračima. A to što govorim, verovatno možete da vidite i u našoj igri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter