0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Patriotski na Srbiju za dobru zaradu!

Objavljeno: 12.10.21 u 11:28

Srbija večeras nastavlja svoju borbu za direktan plasman u Katar. Pored tog duela, očekuje nas odličan izbor u pretposlednjem kolu grupne faze kvalifikacija. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Srbija – Azerbejdžan

1&I1+II1+ (1.68)

Na stadion „Rajko Mitić“ dolazi ekipa Azerbejdžana i pobeda Srbije je imperativ u nastavku borbe za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Predlog za klađenje je na pobedu Srbije uz najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Ukrajina – BiH

1 (1.80)

Ukrajina je druga na tabeli, ali sa samo jednom pobedom i čak pet nerešenih susreta. Neće biti lako ni večeras protiv selekcije Bosne koja im diše za vratom. Predlog za klađenje je na pobedu Ukrajine.

Olimpija Milano – Makabi Tel Aviv

1-1 (1.59)

Nakon poraza od Crvene zvezde, Makabi će pokušati da napravi dobar rezultat u Milanu, ali to će biti izuzetno teško u „gradu mode“. Predlog za klađenje je na pobedu Olimpije i na poluvremenu i na kraju.

Farska Ostrva – Škotska

2-2&2-6 (2.20)

Farska Ostrva uglavnom služe da protivnici poboljšaju svoj golgeterski učinak. Ipak, danas svako igra fudbal, pa neće biti lako Škotima u ovom duelu, ali su svakako favoriti. Predlog za klađenje je na pobedu Škotske i na poluvremenu i na kraju uz dva do šest gola na meču.

Švedska – Grčka

1X&0-3 (1.58)

Švedska ima i dalje teoretsku šansu za direktan plasman u slučaju da Španija do kraja napravi neki kiks, pošto je razlika između ove dve selekcije samo jedan bod. Predlog za klađenje je dupla šansa na Švedsku uz najviše tri gola na meču.

Ukupna kvota 16.71.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter