0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic, tribina, navijaci Septembar 28. 2021., Beograd, Srbija 28.9.2021. foto: Pedja Milosavljevic

STANOJEVIĆ PROMENIO PLAN: Poznato je ko će predvoditi napad Partizana protiv Trajala!

Objavljeno: 12.10.21 u 18:17

Prvi izazov za crno-bele u Kupu Srbije!

Aktuelni vicešampion Srbije, u sredu od 16:30h dočekuje Trajal u okviru 1/16 finala Kupa Srbije. Aleksandar Stanojević ponovo vodi borbu sa kadrovskim problemima. Mladi Nemanja Jović je dobio pozitivan test na COVID-19 virus.

Šef stručnog štaba Partizana se oglasio dan uoči utakmice.

-To je kup utakmica, eliminaciona utakmica i svima je jasno da nema popravnog. Izlazimo u najjačem sastavu u ovom trenutku – poručio je Stanojević i nastavio:

-Igramo protiv ekipe koja je treći rang takmičenja, koja je prva u tom rangu i glavni pretendent da se vrati u drugi rang. Imaju iskusnih igrača koji su igrali u Superligi i u inostranstvu tako da smo maksimalno koncentrisani i motivisani.

Iskusni stručnjak je planirao da odmori Rikarda Gomeša, ali on će ipak predvoditi napad Partizana.

-Bio je plan da ga zameni Štulić, Milovanović ili Baždar. Štulić je povredio mišić, a druga dvojica su u reprezentativnom programu. Videćemo ko će ga zameniti u nekom trenutku utakmice. Daj Bože da dođemo u situaciju da možemo sebi da dozvolimo da ga zamenimo. On je profesionalac, dao sam mu dužu pauzu, ali je došao dva dana ranije. Spreman je, odmoran je. Sutra počinje- rekao je Stanojević.

Trener crno-belih je govorio o Lazaru Pavloviću.

-On će igrati kad zasluži. Nije dobro radio u nekom prethodnom periodu, polako se sada vraća. Svaki igrač koji zasluži… Neće sutra početi utakmicu, dobiće određenu minutažu u zavisnosti od rezultata – dodao je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter