0
Fudbal

Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA ISPUSTILA PREDNOST U ZAVRŠNICI POLUVREMENA: Portugal došao do prednosti iz sumnjivog penala! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.21 u 21:46

Srbija ispustila prednost u završnici prvog poluvremena nakon velike greške Predraga Rajkovića.

Srbija je povela sa 1:0 golom Dušana Vlahovića iz jedanaesterca koji je sam izborio te su „Orlovi“ prvi došli do prednosti, ali je Azerbejdžan u samoj završnici poluvremena došao do izjednačenja nakon velike greške Predraga Rajkovića. Njegovu grešku iskoristio je Makhmudov i doneo Azerima rezultat koji im daje nadu u drugom poluvremenu.

 

Selekcija Dragana Stojkovića Piksija juri pobedu u ovom meču kako bi osigurala mogućnost da se u poslednjem meču bori za prvo mesto protiv Portugala.

Na drugoj strani, Portugal je poveo iz penala preko Kristijana Ronalda, ali je upitno da li je penal regularan. Bernardo Silva je bio u prodoru na desnoj strani, oboren je, ali činilo se van kaznenog prostora.(

Međutim, sudija je procenio da je bilo unutra i dodelio je jedanaesterac Portugaliji. Rutinski izvođač bio je Kristijano Ronaldo i tako doveo svoju selekciju u prednost.

Vrlo brzo je dosuđen još jedan penal i ponovo je Ronaldo pogodio za 2:0. Do kraja poluvremena u strelce se upisao i Bruno Fernandeš

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter