0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SELEKTOR VIŠE NEGO LJUT: ‘Opet taj VAR!’

Objavljeno: 12.10.21 u 08:55

Nema sumnje da ovo možde puno da ih košta..

Hrvatska je remizirala sa Škotskom 2:2 na stadionu u Osijeku.. Postigli su pogodak za vodstvo u 83. minutu, ali im je VAR poništio gol.

‘Nemam šta zameriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti, želji i onom što su pokazali. Primili smo dva gola, vraćali se u utakmicu, na kraju bod i idemo dalje.’ – rekao je Dalić i potom prokomentarisao taj poništeni gol.

‘Poništeni gol? Nisam vidio, ne znam o čemu se radi. Opet taj VAR, ohladi emocije… Rusija? Sve je u našim rukama, biće teško, ali nadam se da ćemo u zadnjoj utakmici u Splitu rešiti sve u našu korist. Hvala navijačima u Osijeku, očekujemo istu takvu podršku u Splitu. Verujem da možemo napraviti ono što želimo, sve je u našim rukama.’

‘Ono što je pre ulazilo u gol, danas nije. To se događa, moramo na tome raditi, oni u klubu više da budemo bolji. Imali smo posed i kreaciju, šanse, nije bio problem izostanak Kovačića. Šest utakmica nismo primili gol, a danas smo dva primili na previše lak način. Samo da je realizacija bila bolja.’ – zaključio je Dalić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter