0
Košarka

FOTO: Instagram/ michaeljordan

DŽORDAN JE REKAO SVOJE: Neki klubovi bi mogli ostati bez ključnih igrača!

Objavljeno: 12.10.21 u 15:43

Velike „bitke“ se vode u najboljoj košarkaškoj ligi. 

Od početka priprema vodi se velika polemika oko vakcinisanja igrača u NBA ligi. Prvi koji je jasno stavio do znanja da se neće vakcinisati je Kajri Irving. Ovakvim činom igrači stavljaju klubove u nezgonu situaciju, ali i svoju karijeru dovode u pitanje.

Sa druge strane, igrači poput LeBron Džejmsa, suočavaju se sa kritikama legendi i aktualnih igrača zbog izjave da ne namerava biti nikakav ambasador vakcinisanja, kao i da nije njegov posao da uverava druge da se vakcinišu.“

Majkl Džordan se potrudio da bude neutralan i blaži u odnosu na njegove kolege, pa je kratko rekao da bi svi trebalo da se pridržavaju pravila.

„Ne zabrinjavaju me ligaški protokoli, slažem se u potpunosti s NBA ligom. Svi pričaju samo o vakcinisanju. Što se mene tiče mogu da kažem da verujem u nauku i držaću  se nje. Ostaje mi da se nadam da će svi pratiti pravila koje liga daje. Kad se svi toga budu pridržavali sve će biti u redu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter