0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 OFK Backa v Partizan Takuma Asano celebrates after scoring a goal Backa Palanka, 20.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

„BOMBA“ HRUSTIĆA IZ „SLOBODNJAKA“: Japan uz pomoć Asana sačuvao tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.21 u 14:56

Saudijska Arabija ima priliku da preuzme prvo mesto od Australije.

Japan je uspeo da savlada Australiju(2:1) u meču koji bi mogao da ima veliki uticaj na konačan ishod u grupi.

Australija je u prve tri utakmice zabeležila isto toliko bodova i sa Saudijskom Arabijom su delili prvo mesto, dok je Japan imao dva poraza na tri utakmice i bilo je pitanje dali će moći čak i u baraž.

„Plavi samuraji“ imali su odličan početak meča kada je u osmom minutu Tanaka na asistenciju Minamina zatresao mrežu. Japan je imao inicijativu i u drugom poluvremenu ali je Australija prva došla do gola preko Hrustića. Bitan trenutak meča je ulazak nekadašnjeg igrača Partizana koji je „kumovao“ pobedonosnom golu Japana.

https://www.youtube.com/watch?v=5qvwm_Ld_BU

Australija sada ima imperativ pobede protiv Saudijske Arabije, dok će Japan putovati u Vijetnam u nadi da će uspeti da iskoristi međusoban deul prve dve ekipe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter