0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Sochi - Partizan Soci DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Sjajna vest za crno-bele, bitan ‘šraf’ Partizana se vratio treninzima, biće spreman za nastavak sezone!

Objavljeno: 11.10.21 u 19:13

Pauza za crno-bele se završava u sredu, kada u Humsku ulicu dolazi kruševački Trajal u okviru prve runde Kupa Srbije.

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević moći će na toj utakmici da računa na Sinišu Saničanina, koji se oporavio od infekcije korona virusa. Na poslednja dva testiranja je negativan, dobro se oseća, pa se vratio treninzima.

Sinisa Sanicanin
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vojvodina v FK Partizan
Novi Sad, 25.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ovo je sjajna vest za Aleksandra Stanojevića, pošto je pred ‘parnim valjkom’ izuzetno jak raspored, te će u naredna 23 dana, crno-beli odigrati čak sedam utakmica.

Podsetimo, snažni štoper je bio pozitivan na koronu samo dan uoči meča sa Florom u Ligi konferencija, a s obzirom da se oporavio od virusa, sigurno će biti spreman za utakmicu sa Gentom.

Crno-beli 17. oktobra dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter