0
Fudbal

Press konferencija fudbalera Srbije u SC FSS. DRAGAN STOJKOVIC PIKSI, FILIP KOSTIC Stara Pazova, 11.10.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija

‘SRBIJA UVEK IDE NA GOL VIŠE’: Navijači ovo žele da čuju, Kostić ima moćnu poruku pred Azerbejdžan! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.21 u 18:53

Reprezentacija Srbije igra u utorak novi kvalifikacioni meč za plasman na Prvenstvo sveta u Kataru, rival je Azerbejdžan na stadionu ‘Rajko Mitić’ (20:45).

Pred narednu utakmicu, srpski reprezentativac Filip Kostić ističe da više nema slabih protivnika.

– Utakmica u Luksemburgu je dokaz da nema više slabih protivnika. Odlika velikih reprezentacija je da pobeđuju i kada igraju slabije. Jako bitna pobeda pred meč sa Azerbejdžanom – rakao je krilni napadač i potom dodao:

Filip Kostic (R) and Laurent Jans
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Protiv Luksemburga u Beogradu smo imali odličnu podršku, nadam se da će i u utorak navijači doći da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da opravdamo poverenje. Poštujemo svakog protivnika, favoriti smo i ne bežimo od toga, ali moramo to da pokažemo na terenu. Pratićemo i utakmice Portugala i nadamo se njihovom kiksu – kaže Kostić.

Izabranici Dragana Stojkovića trenutno zauzimaju prvo mesto u grupi A, ali sa utakmicom više u odnosu na Portugal. Meč u Lisabonu je na programu u novembru, a tada i gol razlika može da bude veoma bitna.

– Srbija uvek igra na gol više, znamo da je bitna gol razlika, ali pre svega da mi dobijemo utakmicu, a ako možemo da damo više golova biće dobro – zaključio je Filip Kostić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter