0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SLOBODA OTPUSTILA TRENERA NAKON INCIDENTA: Očekujemo da nadležni urade svoj deo posla, dajemo podršku Đukiću i igračima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.21 u 20:51

Skandal koji je potresao javnost.

Povodom incidenta na fudbalskoj utakmici između GFK „Slobode“ i FKSušice“ i napada trenera golmana na šefa stručnog štaba, Upravni odbor GFK „Sloboda“ Užice izdaje sledeće saopštenje:

GFK „Sloboda“ nikad nije i neće podržavati nasilje na sportskim priredbama. U konkretnom slučaju radi se o neprihvatljivom potezu pojedinca koji će zbog toga snositi posledice. GFK „Sloboda“ očekuje da nadležni organi urade svoj deo posla i da će Veljko Simić zbog učinjenog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu biti najstrožije kažnjen.

Takođe, Upravni odbor je na sednici održanoj 11. oktobra 2021. godine doneo odluku da se Veljko Simić momentalno isključi iz kluba. Upravni odbor daje punu podršku šefu stručnog štaba Goranu Đukicu i igračima i očekuje da nastave sa pružanjem dobrih igara i sa pobedonosnom serijom.

Sloboda je nakon 9 odigranih kola osvojila 13 bodova i nalazi se na 10. poziciji u Srpskoj ligi Zapad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter