0
Fudbal

FSS Fudbalski Savez Srbije Dragan Stojkovic Piksi Beograd, Srbija 20.4.2021. April 20. 2021. foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT

SELEKTOR AZERBEJDŽANA ŽELI DA POMRSI KONCE PIKSIJU: Naša grupa je jaka, ali hoćemo da pobeđujemo!

Objavljeno: 11.10.21 u 23:28

Realno su potpuni autsajderi.

Fudbalska reprezentacija Srbije će se u utorak od 20.45 sastati sa selekcijom Azerbejdžana u okviru pretposlednjeg kola grupe A. Izabranici Dragana Stojkovića su apsolutni favoriti, žele pobedu u Beogradu pred utakmicu sa Portugalom, koja će verovatno odlučiti ko će direktno u Katar. Ipak, selektor Azerbejdžana Đani de Bjazi ističe da će njegov tim igrati napadački.

Pokušaćemo da ispravimo greške koliko je to moguće. Trudićemo se da stvaramo šanse, da šutiramo ka golu i probamo da dođemo i do pobede ako to bude moguće. Videćemo kako se igrači osećaju, koliko su umorni i odluku o sastavu ćemo doneti sutra, počeo je Italijan.

from left Nemanja Radonjic Filip Kostic Nikola Milenkovic Dusan Vlahovic Sergej Milinkovic-Savic Luka Jovic Strahinja Pavlovic celebrate
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Novinari su ga potom upitali da li oseća pritisak, jer je njegova selekcija do sada ostvarila samo 1 bod i poslednja je na tabeli.

Pritisak je uvek tu jer svi žele da pobeđuju. Mi znamo da smo u našoj grupi peti, ali takođe želimo da pobeđujemo, želimo da gradimo tim za budućnost. Uvek kada igrate protiv jačih timova jasno je da ćete postići manje golova i primiti više. Znamo kako je jaka naša grupa. Sve reprezentacije su iskusnije od nas, nastavio je De Bjazi.

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Za sam kraj, dotakao se i azerbejdžanske lige u kojoj ima samo 8 timova.

Naravno broj igrača jeste ograničen, ali Savez radi na brojnim projektima počev od oniga što je baza – od škola fudbala. Zato se sa razlogom nadamo boljoj budućnosti. Imamo mlad tim i verujemo u bolju budućnost, zaključio je selektor Azerbejdžana Đani de Bjazi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter