0
Ostali sportovi

NOVA, RUŽNA SCENA SRPSKOG SPORTA: Crvenoj zvezdi stigle pretnje iz Novog Pazara – ‘Kažu da nećemo izaći iz grada!’

Objavljeno: 11.10.21 u 16:59

Tenzije oko utakmice Crvena zvezdaNovi Pazar se ne smiruju.

Prvo su se žalili gosti, koji su najavili i da će istupiti iz lige, a sada su se oglasili i crveno-beli koji žale zbog uvredljivog transparenta, te navode da su im stigle pretnje.

– Moramo da obavestimo javnost da nije tačno da je RK Novi Pazar vređan tokom 60 minuta, kako su naveli u saopštenju. Na našu rekaciju sporni transparent je uklonjen u kratkom roku, a na skandiranje navijača ne možemo uticati, kao što nijedan klub to ne može, kako na sportskim terenima u Srbiji, tako i u čitavom svetu. Mi kao klub smo učinili sve da se utakmica obezbedi na najvišem nivou, povećali smo broj redara i bio je povećan broj pripadnika policije. Poštovali smo sve procedure. Odgovorno tvrdimo da nijedan član RK Novi Pazar ni na jedan način nije bio ugrožen. S obzirom da od sinoć, posle utakmice, dobijamo preteće poruke poput: ‘da u Novi Pazar možemo ući, ali nećemo izaći’, iako kao klub nismo nikoga uvredili, pa ni našeg sportskog rivala iz Novog Pazara, smatramo da u našoj ligi, u našoj zemlji nam niko ne može zabraniti gde da idemo, odnosno gde ćemo igrati. Rukometnom klubu Novi Pazar, sa kojim imamo korektne i dobre odnose, želimo sve najbolje u ovoj takmičarskoj godini, navodi se u saopštenju Rukometnog kluba Crvena zvezda i dodaje da se ovim povodom više neće oglašavati.

Podsetimo, Crvena zvezda je sinoć u Beogradu pobedila Novi Pazar sa 33:24, u meču četvrtog kola A grupe Arkus lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter