0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LEGENDARNI STRUČNJAK SE VRAĆA U ENGLESKU: Italijan je srećan zbog dolaska u Votford!

Objavljeno: 11.10.21 u 13:18

Novi izazov za nekadašnjeg trenera Lestera!

Više od tri decenije je na velikoj fudbalskoj sceni i rezultati koje je ostvario će ostati zabeleženi u istoriji ovog sporta. Bez obzira na sve prethodne uspehe, publika Klaudija Ranijera najviše pamti kao šefa stručnog štaba Lestera. Iskusni Italijan je 2016. godine napravio senzaciju sa ‘Lisicama‘ i osvojio je Premijer ligu Engleske.

Nakon nekoliko angažmana koji se nisu najbolje završili, došlo je vreme za povratak u EngleskuRanijeri je preuzeo ekipu Votforda, a u međuvremenu je predvodio Nant, Fulam, Romu i Sampdoriju. 

-Odmah posle poslednjeg poraza Đino Poco me je zvao i pitao me je da li sam slobodan. Dogovorili smo se i veoma sam srećan što se vraćam u Premijer ligu. Volim da radim i da budem prisutan u klubu koji ima dobar projkeat. Veliki treneri su se vratili u Italiju, a ja i Anćeloti smo u inostranstvu. To je deo globalizacije u fudbalu. Biće ovo divna avantura – istakao je iskusni stručnjak za jedan radio u Italiji.

Strateg je ukratko opisao i prekid saradnje sa Sampdorijom.

-Nisam očekivao ništa. Odnos mora da se završi i imali smo dve dobre godine. Brakovi se takođe prekidaju. To je deo naše igre – zaključio je Ranijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter