0
Evropske lige

Fudbal, farewell of Sinisa Mihajlovic.FK Inter Vs. Sinisa friends, oprostajni mec.Sinisa Mihajlovic, left, and Dejan Stankovic.Novi Sad, 05.28.2007..foto: Srdjan Stevanovic

‘GRANDE DEKI!’: Italijanski reprezentativac otkrio da mu je Stanković bio idol, želi da bude baš kao on!

Objavljeno: 11.10.21 u 20:33

Dejan Stanković je ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu.

Fudbaler Intera Nikolo Barela otkrio je za tamošnje medije da je jedan od njegovih idola kada je počeo da trenira fudbal bio sadašnji trener Crvene zvezde, a nekašanji as ‘Neroazura’ Dejan Stanković.

– Jedan od mojih idola bio je Dejan Stanković, oduvek mi se sviđao kao fudbaler. Uvek sam pokušavao da od njega uzmem najbolje i da pokušam da se kao on nametnem u dresu Intera – rekao je Barela.

Između ostalog, italijanski reprezentativac je otkrio da se na terenu najbolje kapira sa Brozovićem, i da su njih dvojica izgradili fenomenalan odnos.

Podsetimo, Dejan Stanković je dres Intera nosio u periodu od 2004. do 2013. godine i za to vreme je osvojio čak 15 trofeja, uključujući pet Skudeta i po jednu titulu Lige šampiona i klupskog prvaka sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter