0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Paris Saint-Germain arrive at the airport Nikola Tesla Neymar (L) Beograd, 10.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DA ME JE UDARIO MALO NIŽE, OSTAO BIH INVALID’: Nejmar progovorio o najtežem momentu karijere i šokirao sve!

Objavljeno: 11.10.21 u 17:58

Jedan od najboljih igrača današnjice govorio je o najtežem momentu karijere.

Na utakmici između Brazila i Kolumbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Nejmar je dobio žestok udarac. Njeega je ‘pokupio’ Huan Kamilo Zuniga, a situacije je bila toliko dramatična da nije mogao više da ustane, dok je ujedno i srušen san o tituli prvaka sveta.

– Bio je to jedan od najgorih trenutaka moje karijere. Uništio mi je san da igram polufinale i finale Svetskog prvenstva. Kada sam povredio leđa, Marselo je pokušao da mi pomogne da ustanem, pokušao je da mi pomeri noge, ali nisam mogao ništa. Nisam imao snage da ustanem. Rekao sam: ‘Ne mogu, ne osećam ništa’. Zatim su me odveli u ambulantu, rekao je Nejmar u intervjuu za ‘DAZN’.


(VIDEO:YouTube/Cesar Garcia)

Brazilac je priznao i da je počeo da plače onog momenta kada mu je lekar priznao da je imao sreću, da ne ostane nepokretan.

– Ostala su još dva minuta do kraja, a sećam se da mi je u ambulanti na stadionu bila savijena noga i da su je lekari istegnuli. Osetio sam šok. Nisam mogao da pomerim noge i počeo sam da plačem. Odveli su me u bolnicu i pregledali me. Doktor mi je rekao: ‘Imam dve vesti – jednu dobru i jednu lošu, koju prvo želite?’ Odgovorio sam da prvo želim lošu na šta mi je rekao: ‘Više nećete igrati na Svetskom prvenstvu’. Dok sam plakao, upitao sam ga, a koja je onda to dobra vest? Odgovorio mi je: ‘Da te je udario dva centimetra dalje, ne bi više mogao da hodaš’. Onda sam počeo još više da plačem, jer sam morao da napustim prvenstvo, poručio je fudbaler.

Nakon svega, Brazilci su bez igrača Pari Sen Žermena doživeli jedan od najtežih poraza u istoriji, kad aih je u polufinalu Nemačka deklasirala sa 7:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter