0
Evropske lige

Fudbal-Crvena Zvezda-Promocija, Ilustracija, Ilustration, Lopta, ball Beograd, 31.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER JUVENTUSA PROLAZI KROZ PRAVI PAKAO: Kanginom saigraču maltrelirali porodicu, pa ukrali nakit vredan 300.000 evra!

Objavljeno: 11.10.21 u 18:35

Opljačkali mu kuću dok je on bio sa reprezentacijom.

Nekadašnji fudbaler Juventusa i reprezentativac Gabona Mario Lemina saznao je loše vesti dok je bio sa svojim nacionalnim timom. Naime, pljačkaši su upali u njegovu privatnu vilu i tom prilikom maltretirali članove porodice.

Ovaj užasan čin dogodio se u Nici, a Lemina od ovog leta nosi dres francuskog kluba. Razbojnici su prilikom upada u kuću vezali ukućane, i ukrali nakit vredan 300.000 evra. Mario je trenutno sa reprezentacijom Gabona u kojoj mu je saigrač fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga.

U porazu njegovog nacionalnog tima od Angole, Lemina je na terenu proveo čitavih 90 minuta, a na današnjem meču protiv istog rivala nije bio na raspolaganju selektoru zbog neprijatnosti koja se dogodila njegovoj porodici. U bogatoj karijeri, sjajni Gabonac je branio boje Lorijena, Marseja, Juventusa, Sautemptona, Galatasaraja i Fulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter