0
Fudbal

Casemiro Neymar Fagner Srbija - Brazil, Serbia - Brazil, Moskva, Rusija 27.6.1018. Jun 27. 2018. Svetsko prvenstvo (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ARGENTINA DEMONSTRIRALA SILU NAD URUGVAJEM: Brazil „kiksnuo“ nakon devet vezanih pobeda! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.21 u 10:46

Brazil je remizirao, Argentina bila ubedljiva, a timovi sa začelja iznenadili, u 11. kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U prvom meču kola Bolivija je minimalnim rezultatom savladala Peru na svom terenu. Do druge pobede Bolivija je stigla uprkos tome što je od 76. minuta imala igrača manje.

Direktan crveni karton dobio je Henri Vaka, samo 15 minuta nakon što je ušao u igru sa klupe za rezerve. Međutim, sedam minuta pre kraja njegov prezimenjak Ramiro konačno uspeva da matira Galjesea, nakon skoro 20 šuteva njegovog tima i donese pobedu Boliviji.

U derbiju večeri Argentina je razbila Urugvaj 3:0 u jednom od južnoameričkih „klasika“.

Bio je ovo 195. „Klasiko Rio de la Plata“ u kojem je Argentina zabeležila 90. pobedu, a Urugvaj ostao na 59.

Dve ekipe su nastupile spuštenog garda u Buenos Ajresu, od prvog minuta su se ređale gol šanse, ali su ih propuštali Luis Suares za goste, a Lautar Martinez, Đovani Lo Selso i Lionel Mesi za domaćina.

Konačno, u 38. minutu Argentina stiže do vođstva, uz malo sreće. Nakon centaršuta Lo Selsa sa srtedine terena, Lionel Mesi je jedva dotakao loptu vrhom kopačke, ali je golman Muslera bespotrebno istrčao sa svoje gol-linije i lopta je završila u mreži.

Samo nekoliko minuta kasnije Rodrigo de Pol duplira vođstvo „gaučosa“, koji trijumf „overavaju“ pola sata pre kraja preko Lautara Martineza, nakon nove asistencije Lo Selsa.

Golova nije bilo samo u Barankinji, gde je Kolumbija postala prvi tim koji je odoleo Brazilu u ovim kvalifikacijama (0:0).

Imao je „selesao“ dvostruko veći posed lopte, domaćin nije bio potpuno bezopasan na ovo meču.

Štaviše, Kolumbijci su maksimalno koristili svaki trenutak i češće pretili golu rivala.

Ipak, najbolje šanse imao je Brazil, ali su Lukas Paketa i Fred u prvom , te Rafinja i Entoni u drugom poluvremenu bili neprecizni u završnici odličnih akcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter