0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Natavljaju se kvalfikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Objavljeno: 11.10.21 u 11:00

Nastavljamo i ovog ponedeljka sa reprezentacijama i kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Estonija – Vels 2 (2.10)

Estonija je skoro otpisana, dok Vels pobedom ima šansu da prestigne Češku na tabeli i uključi se u borbu za baraž. Predlog za klađenje je na pobedu Velsa. Kipar – Malta I1-3&II1-3 (1.90) Ovo je duel dve selekcije koje su najmanje prikazale u grupi H i nalaze se na samom dnu tabele. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Slovenija – Rusija GG (1.78)

Ova grupa se ispostavila kao jedna od zanimljivijih i neizvesnijih. Odlična forma Slovenije je sve iznenadila, a da li mogu tako da nastave i protiv neugodne Rusije? Predlog za klađenje je da oba tima postižu po gol.

Hrvatska – Slovačka 1&2-5 (1.55)

Slovačka jeste tvrda i neugodna reprezentacija, ali kada pogledamo da su Hrvati do sada primili samo jedan gol na šest utakmica, jasno je da ovde nemaju čemu da se nadaju. Predlog za klađenje je na pobedu Hrvatske i na dva do pet gola na meču.

Severna Makedonija – Nemačka I1+&2+ (1.66)

Da li Severna Makedonija može da priredi još jedno veliko iznenađenje protiv favorita u ovoj grupi? Nalaze se na drugom mestu na tabeli, upravo ispod Nemačke i za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i najmanje dva gola na meču.

Ukupna kvota 24.95. Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter