0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

ZARADILI SU ČITAVO BOGATSVO: Procurilo koliko će Fjuri i Vajlder zaraditi od meča, cifra od koje će vam se zavrteti u glavi!

Objavljeno: 10.10.21 u 13:58

U Las Vegasu je sinoć viđen pravi spektakl, Britanac Tajson Fjuri je uspeo da nokautira Dionteja Vajldera i tako odbrani titulu svetskog prvaka WBC.

Pre nego što je ‘uputio’ završan udarac, ‘kralj cigana’ je dva puta završio na podu nakon fantastičnih udaraca Dionteja, dok je ‘Bronzani bombarder’ je na zemlji završio tri puta. Ljubitelji boksa su uživali, jer su sinoć viđene prave lepote ovog sporta.

Dvojica boksera su od ovog meča zaradili ogroman novac. Fjuriju će na račun ‘leći’ 30 miliona dorala i 60 procenata PPV prihoda (Pay-per-view), dok će Vajlder dobiti 20 miliona dolara i 40 procenata PPV prihoda.

Britanac će u narednom meču imati priliku da napadne pojas svih pet organizacija, ali da bi došlo do toga, Fjuri mora da sačeka revanš Džošue i Ušika, a zatim i da izazove pobednika tog susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter