0
Fudbal

LUXEMBOURG vs SERBIA na Stade de Luxembourg. Luksemburg, 09.10.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Kvalifikacije za svetsko prvenstvo, Luksemburg, Srbija

VALJDA ĆE ONI ZNATI DA KORISTE VAR: Poznato je ko sudi utakmicu Srbija – Azerbejdžan, Belgijanci stižu u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.21 u 17:04

Ostala su nam još dva meča.

Fudbalska reprezentacija Srbije, juče je savladala Luksemburg sa 0:1 u kvalifikacijama za SP. Naša selekcija je očigledno oštećena za penal, kada je golman domaćih potkačio Tadića, ali se glavni arbitar nije oglasio.

Nadamo se da se na susretu sa Azerbejdžanom neće desiti ništa slično, jer je Orlovima pobeda neophodna ako žele da ostanu u trci za prvo mesto u grupi. Za to bi trebalo da se postaraju Belgijanci Erik Lamberhts, koji će biti glavni sudija i njegovi pomoćnici Rajan Vanizer i Džo De Viert, dok će 4. arbitar biti Natan Verbomen.

U VAR sobi naći će se takođe Belgijanaci Lauzer Vizer i Džonatan Lardot. Pomenuti Lamberhts do sada nije sudio niti jednom srpskom klubu, kao ni reprezentaciji, a FIFA sudija je postao 2014. godine. Naša selekcija će u utakmici koja se igra u utorak tražiti pobedu i dodatnu motivaciju za odlučujući meč protiv Portugala u Lisabonu.

DOSADAŠNJI REZULTATI:

SRBIJA – Republika Irska 3:2

SRBIJA – Portugal 2:2

Azerbejdžan – SRBIJA 1:2

SRBIJA – Luksemburg 4:1

Republika Irska – SRBIJA 1:1

Luksemburg – SRBIJA 0:1

12.10 SRBIJA – Azerbejdžan

14.11 Portugal – SRBIJA

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter