0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Završava se Liga nacija, spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 10.10.21 u 11:00

Liga nacija je došla do samog kraja.

Večeras su na programu finale i borba za treće mesto, a tu su i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo selekcija iz Južne Amerike. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana.

Italija – Belgija

3+ (1.90)

Možda je neko video ove dve reprezentacije u finalu, ali se ipak moraju zadovoljiti borbi za treće mesto u Ligi nacija. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Španija – Francuska

IXvX (1.72)

Finale Lige nacija je svakako meč dana. Večeras ćemo saznati osvajača jednog od novijeg takmičenja pod okriljem FIFA. Predlog za klađenje je ili nerešeni rezultat na prvom poluvremenu ili na kraju meča.

Kolumbija – Brazil

2 (2.10)

Derbi meč ovog kola Komnebol takmičenja u Južnoj Americi je svakako duel Kolumbije i Brazila. Očekuje se jako neizvestan duel, ali se blaga prednost ipak daje Brazilu koji za sada ima maksimalan učinak iz devet mečeva. Predlog za klađenje je na pobedu Brazila.

Bolivija – Peru

GG (1.80)

Bolivija je pretposlednja ekipa na tabeli, dok je Peru nešto slabije plasiran nego što se od njih očekuje. Ovo je idealna prilika da poprave svoj plasman na tabeli. Predlog za klađenje je da oba tima daju po gol.

Tenerife – Amorebieta

1 (1.62)

U manjku utakmica, druga liga Španije je izuzetno popularna za klađenje. Tenerife dočekuje pretposlednju ekipu na tabeli, a pobedom se mogu uključiti u sam vrh tabele. Predlog za klađenje je na pobedu Tenerifea.

Ukupna kvota iznosi 20.01.

Klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter