0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

‘TO JE EKIPA ZA VRH TABELE’: Ljubljančani su favoriti protiv Pantera, ali FMP vidi svoju šansu za prvi ‘brejk’!

Objavljeno: 10.10.21 u 14:43

Posle prve pobede u sezoni, košarkaši FMP-a jure i brejk.

U pršlom kolu ekipa iz Železnika je na svom parketu savladala Igokeu i osokoljena tim trijumfom juri novu pobedu, proitv Cedevita Olimpije, koja u novoj sezoni ima 2-0. Da Panterima neće biti lako u Ljubljani govor i izjava trenera Nenada Stefanovića.

– Nakon uvodna dva kola i izuzetno teških protivnika koje smo imali, sledi nam još jedan duel sa ekipom koja pretenduje na sam vrh tabele. Ova utakmica će biti verovatno i najteža za nas ako sagledamo nivo njihove igre u prva dva kola. Sa jasno vidljivim trenerskim pečatom, izuzetno dobrim i punim rosterom koji čini nekolicina evroligaških igrača predstavljaće veliki izazov za naš mladi tim. U ovakvim utakmicama smo totalno rasterećeni, samo sa jasnom željom da podižemo nivo igre, a da u onom obaveznom delu budemo konstantni uz želju da uprkos sitnim problemima sa povredama budemo u kompletnom sastavu, poručio je Stefanović.

Identičnim tonom govorio je i Nenad Nerandžić, košarkaš FMP-a.

– Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Pokazali su u prva dva kola dominaciju i da igraju veoma dobro. Napravili su odličan tim i nema sumnje da će nam biti teško u ponedeljak. Cedevita Olimpija je svakako favorit, ali verujem ako odgovorimo fizički i energija bude na visokom nivou da ćemo imati svoje šanse, rekao je Nerandžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter