0
Košarka

Kosarka-Play Off Semifinal Match One ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Mornar (Bar) from left James Feldeine Dejan Davidovac Marko Keselj Ognjen Dobric Stefan Jankovic Dylan Ennis celebrate Beograd, 18.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STALNO ISTIČE DA NIKADA NEĆE ZABORAVITI DELIJE I BEOGRAD: Bivši košarkaš Zvezde oduševio navijače!

Objavljeno: 10.10.21 u 17:49

Ima samo lepe uspomene.

Iako u Crvenoj zvezdi nije igrao dugo, Dilan Enis je pridobio simpatije svih navijača. Pre nego što je stigao među crveno-bele, nastupao je za Megu, pa je na kraju dobio i srpski pasoš zbog nastupa u Kupu, no ipak, za njega je to posebna stvar i nije samo neki običan protokol.

Kosarka-Play Off Semifinal Match Four ABA League season 2017-2018
Crvena Zvezda v Mornar (Bar)
Dylan Ennis
Beograd, 02.04.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nakon crveno-belih, otisnuo se u Evropu, sada nosi dres Gran Kanarije, koja nastupa u Evrokupu. Oni se nalaze u grupi B, a Partizan u grupi A, pa je izvesno da će na povratak u Beograd morati da čeka neku drugu priliku. Ipak, dokaz da mu je naša zemlja u srcu, videli smo na njegovom Tviter profilu kada je odgovarao na pitanja pratilaca.

Nikada neću zaboraviti! Ja sam doživotni počasni Srbin i to mi je u srcu. Svidelo mi se vreme u Crvenoj zvezdi, iako je bilo kratko. Nikada neću zaboraviti, napisao je Enis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter