0
Košarka

FOTO: Instagram/Screenshot/bensimmons

SPREMA SE TREJD ZBOG VAKCINACIJE: Moguć trejd Irvinga i Simonsa!

Objavljeno: 10.10.21 u 20:23

Kajri Irving i Ben Simons nalaze se u centru pažnje pred početak NBA sezone.

Dejvid Oldridž, Sem Emik i Džon Holindžer su za „Athletic“ analizirali situaciju Bena Simonsa, Kajrija Irvinga, Dejmijana Lilarda i Bredilja Bila.

Ono što je najviše privuklo pažnju bila su njihova saznanja vezana za trejdove ovih velikih zvezda, a posebno Bena Simonsa iz Filadelfije i Kajrija Irvinga iz Bruklina.

Nije retkost da u nekom timu izbije konflikt i da to kreira milion scenarija u javnosti, ali pogledajmo samo šta se dešava sada u NBA ligi. Sve sa Kajrijem je nekako sveže, svi znaju da nije vakcinisan i da će propustiti neke utakmice i ostati bez velike količine novca pošto ne želi da promeni odluku. Šta Netsi terba da rade? Da li je moguće da profitiraju?“, počeo je priču Sem Emik.

Odmah se Holindžer nadovezao:

„Jednu stvar Netsi ne smeju da urade, a to je da produže ugovor sa Kajrijem. To bi bile zlatne lisice. Ne bi ga plaćali, sve pare bi išle timu dok bi mesto igrača ostalo prazno i ne biste mogli da ga trejdujete. Druga tržišta ga ne žele, jer moraš da budeš vakcinisan da bi igrao u većini mesta, a i postaće slobodan agent na kraju sezone…“, rekao je Džon Holindžer.

U nastavku priče, Holindžer je rekao da je pitanje koliko se Kajriju zaparvo igra košarka u NBA ligi. Vidi se da je talentovan, srećan je kada igra i ima fenomenalne poteze pa ga je teško čuvati.

Situacija u Netsima je takođe sjajna, nema svađa nema tenzija, ali ima problema sa medijima i često ga „razvlače“, iako se čini da ga to ne dotiče nije baš sjajno po Kajrija.

Među generalnim menadžerima se povela i diskusija koliko bi bilo pametno trejdovati Kajrija Irvinga, a konkretno na spekulacije oko trejda Kajrija u Filadelfiju, neimenovani generalni menadžer je kratko rekao:

„Jedan problem za drugi“

„Uz svo dužno poštovanje, moramo da imamo u vidu da Simonsu cena nije pala iako se čini da su ga potcenili svi koji se ne zovu Deril Mori. Zamislite Kevina Durenta i Džejmsa Hardena koji dobijaju lopte od Bena Simonsa ili samo zamislite odbranu Netsa sa Simonsom kao glavnim igračem. On je lako mogao da bude defanzivac godine prošle sezone“, objasnio je Emik.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter