0
Domaći fudbal

Partizan - Flora 30.9.2021. Liga Konferencija foto: Marko Djokovic/STARSPORT

PARTIZAN ĆE IGRATI UTAKMICE NA SVAKA 3 DANA: Zgusnut raspored za crno-bele, pred Stanojevićem mnogo posla!

Objavljeno: 10.10.21 u 18:28

Prvo je na redu Kup.

Fudbaleri Partizana će nakon reprezentativne pauze imati dosta težak raspored jer će pored utakmica u Superligi, Ligi konferencija igrati i Kup Srbije, ali će morati da nadoknade i zaostali meč protiv Metalca. Pri izazov očekuje ih u sredu kada će se sastani sa Trajalom u Kupu, a već u nedelju nastavlju sa Superligom.

Prvi rival izabranicima Aleksandra Stanojevića u Superligi biće Radnik u nedelju 17. oktobra, a potom sledi i Liga konferencija. U pitanju je meč trećeg kola protiv Genta koji se igra u Humskoj.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Spartak
Beograd, 26.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zatim će Partizan 24. oktobra gostovati na novom stadionu u Bačkoj Topoli, gde će im rival biti TSC. Zaostali meč protiv Metalca, trebalo bi da se nadoknadi već 27. oktobra, a redovno kolo u domaćem šampionatu sledi 31. oktobra. Pre nove reprezentativne pauze, Partizan će odmeriti snage još sa Gentom u gostima (4. novembar) i sa Proleterom u Humskoj.

Treba napomenuti da je Siniša Saničanin ponovo dobio pozitivan test na COVID-19, baš pred okupljanje reprezentacije BiH. Probleme ima i Šćekić koji se povredio na utakmici Crna GoraGibraltar. Status njih dvojice, kao ni dužina pauze za sada nije poznata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter