0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIJE SVE BAŠ TAKO SJAJNO: Uprkos ubedljivoj pobedi, Obradoviću je ovim stvarima nezadovoljan!

Objavljeno: 10.10.21 u 09:37

U prvom takmičarskom meču koji su odigrali na domaćem terenu ove sezone, crno-beli su savladali podgorički tim sa 79:57 (20:9, 17:14, 24:21, 18:13).

Parni valjak je nastavio da niže pobede na početku sezone u AdmiralBet ABA ligi. Ovoga puta, crno-beli su u prvoj takmičarskoj utakmici na domaćem parketu savladali podgorički SC Derbi 79:57 u okviru 3. kola regionalnog šampionata.

Head coach Zeljko Obradovic
Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nakon utakmice, trener Partizana Željko Obradović istakao je da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

– Utisci su veoma pozitivni. Mislim da smo odigrali veoma ozbiljno ovu utakmicu, na takav način smo se i pripremali, sa velikim poštovanjem za večerašnjeg protivnika koji je u prethodnom kolu odigrao izvanredno protiv Zadra. Pokazali su da imaju izuzetno talentovane igrače, da su ekipa koja veoma dobro šutira za tri poena i koja razume igru. Ono na čemu smo insistirali jeste da naša odbrana od starta pa sve do kraja utakmice bude na nivou koji je potreban da bismo sprečili njihove kreatore i šutere da dođu u poziciju za lak šut. Uglavnom smo igrali odbranu dobro. Ono što je evidentno jeste da moramo da ubrzamo igru. Imali smo 18 asistencija uz čak 21 izgubljenu loptu, to nije normalan broj i to je ono na čemu najviše radimo na treninzima, ali za sada to ne ide onako kako bismo voleli da bude. U svakom slučaju još jedna pobeda, čestitke igračima na tome, čestitke na pristupu, na tome što su poštovali protivnika, sebe i navijače koji su došli u ovom broju da nas bodre, a želim da iskoristim priliku da im se zahvalim na tome – poručio je Obradović.

U narednom kolu, Partizan gostuje Ciboni u Zagrebu, a meč je na programu 15. oktobra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter